One Piece- Three ways

One Piece- Three ways

Dacă tot a fost primăvară o zi pe tărâm norvegian, m-am hotărât să ies din bârlog, să-mi iau câteva țoale pe mine și să trec la pozat. Așadar, am ales o pereche de pantaloni care îmi plac forte mult în perioada aceasta și i-am combinat în trei moduri. Pantalonii cu pricina, sunt de la H&M și așa cum spune descrierea de pe site sunt din țesătură moale din lyocell, cu elastic la spate și cu fundă în față. Talie înaltă, tur lăsat, șliț cu fermoar și închizătoare cu copci, buzunare laterale, buzunare false cu refileți la spate. Model conic pe picioare. Îmi plac foarte mult în primul rând pentru ca sunt comozi, apoi pentru că sunt cu talie înaltă, acest fapt făcând posibilă evidențierea frumoasă a  taliei. Vreau să precizez că toate prdusele sunt cumpărate din bani proprii și da, cam fac reclamă gratuită. Gama de alegere unde locuiesc eu este destul de limitată, astfel sunt obligată să mă conformez și să îmi cumpăr haine din magazinele ce există aici.

Am combinat pantalonii “vedetă" astfel:

  1. Nu puteam să nu cuplez pantalonii cu o cămașă simplă de culoarea untului de la Zara (vezi încă un outfit cu această cămașă aici). O astfel de cămașă este foarte versatilă și arată bine în nenumărate combinații. Este lejeră, astfel potrivită acestei perioade din an. Ca să înveselesc puțin look-ul am încălțat o pereche de pantofi coral pe care îi am de mult timp și nu-mi mai amintesc de unde i-am achiziționat 🙂 oups

 

vaG%+2ijQ1S9PmhAJfxRhw_thumb_3f3

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3e3

 

gPhcuox2TC2WbxfOrqUKow_thumb_3ef

2. Pentru a doua combinație m-am hotărât să exagerez puțin și să-mi pun cămașa aceasta într-o nuanță de roz a cărui nume nu îl cunosc dar care știu că merge forte bine anul acesta și mie îmi place foarte mult. Ca să echilibrez puțin îndrăzneala cu alegerea culorii cămășii am încălțat o pereche de balerini nude de la H&M.

LN3To5M3SVO+XkfhUawCBg_thumb_40c

IK5AFTy0RmGC66BfO6hAfg_thumb_3fa

7vUx0IO9T6y0O06MkjKZCQ_thumb_405

LmdHtSw6Gqc6Ztp9U%A_thumb_40b

pOADG3jERZ+SAzD4E05YuA_thumb_400

3. Pentru ultima combinație m-am hotărât să mă potolesc și să revin la vechiile obiceiuri. Astfel, am ales o bluză simplă în dungi și aceasta fiind foarte versatilă. Ca să adaug un aer romantic, să zic asa, am adăugat și un colier cu floricele albe de la H&M. În picioare port tot pantofiorii coral.

m8aQNHQbQPeeneAB6I0myw_thumb_410

HmipVB+2QCeaM0NOZog8Ug_thumb_421

j97e5v6iSBOyQyKgc5TzFw_thumb_41b

Sper să vă dea idei!

Ioana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *