Orice sfârșit e un nou început 

Orice sfârșit e un nou început 

O postare fără haine, cosmetice sau rețete…o postare despre gânduri, emoții, sentimente…Am ajuns la sfârșitul unei călătorii și, privind retrospectiv, mă încearcă un ansamblu de sentimente. Încă nu pot să cred că ceea ce părea o călătorie fără sfârșit, se încheie curând! Au fost 4 ani grei. Patru ani în care m-au încercat numeroase sentimente…am trecut de la entuziasm la frică, de la curaj la a mă simți copleșită, de la satisfacție la sentimentul că tot ce fac este în van, de la credință și încredere la furie și frustrare. Nu a fost ușor, dar cu credință, voință, muncă și suport emoțional, totul este posibil. Apoi ai venit tu, zâna mea și, din nou o avalanșă de sentimente, trăiri.

584477044

Am învățat mult, dar cel mai important din experienta aceasta, am învățat să cred în mine. Am învățat să mă bazez pe mine și să muncesc mult pentru a-mi realiza visurile. Și nu am făcut asta singură! Niciodată nu suntem și nu facem nimic singuri…doar cu ajutor. Cineva, acolo sus ne iubește și ne ajută în tot ce vrem să facem, dacă noi în prima persoană facem lucruri în acea direcție.

Pentru mulți, poate, este o nimica toată să termine o facultate, căci despre asta este vorba, pentru mine însă înseamnă mult. Înseamnă mult pentru ca mi-am dorit foarte mult să o fac, poate nu pentru “titlul” ce-ți vine atribuit la sfârșit, dar pentru a-mi demonstra mie, că sunt capabilă! Într-un sistem foarte rigid în comparație cu cel românesc, am învățat să am incredere în mine, am învățat că pot! Am trecut prin tot procesul acesta pentru a învăța ceva, pentru a lucra la mine, a ieși din zona mea de confort și a-mi atinge obiectivele. Astăzi, îmi mulțumesc pentru că am rezistat și am dus la bun sfârșit călătoria aceasta. Am multe de învățat încă, nu am ajuns nicăieri, nu am realizat mai nimic, dar îmi doresc, în primul rând ca pe măsură ce trec anii să mă îmbunătățesc, să lucrez la spiritualitatea mea, la sufletul meu. Asta este, într-adevăr o provocare! Consider ca la sfârșitul călătoriei noastre aici, asta e tot ce contează cu adevărat și știu că procesul e foarte greu, dar ce mulțumire am mai avea daca ar fi ușor? Nu am idee ce am să fac de acum înainte, dacă o să folosesc studiile sau nu. Cel mai probabil o să încerc să îmbrățișez viața așa cum e ea, deși, recunosc, nu-mi este ușor să trăiesc zen, fără să mă stresez puțin 🙂 Oricum, orice sfârșit e un nou început!

Azi, simt o bucurie imensă! Sunt foarte recunoscătoare că am avut șansa asta și am încercat să profit de ea cum am putut eu mai bine. Departe de mine gândul de a mă lăuda scriind asta, aici. Îmi doresc să vă încurajez! Să vă invit să vă urmați vocea interioară, să credeți în voi și să munciți mult pentru a vă realiza visurile. Totul este posibil dacă hotărâm să ieșim din zona noastră de confort și să muncim pentru a ne atinge obiectivele! Cu credință, muncă, perseverență, se obțin rezultate deosebite.

image.jpg

Nu înceta să crezi în visurile tale!

Thanks to my ´partners in crime´,Alexandra, Karolina and Elina, for making this experience more enjoyable! 🙂

Ioana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *